Sunday, August 6, 2017

Math Quiz Bee Questions And Answers For 1st Grade (First Grade)

Math Quiz For 1st Grade
Math Quiz Bee Questions And Answers For 1st Grade (First Grade)

1. Jeni needs 15 balloons. She already has 7 balloons. How many more balloons does she need?
A. 3                 C. 6
B. 8                 D. 9
Answers : B
15 – 7 = 8

2. Order these numbers form lowest to highest: 13, 24,16, 19, 26
A. 24, 13, 16, 26, 19
B. 13, 16, 19, 26, 24

C. 13, 16, 19, 24, 26
D. 19, 24, 13, 26, 16
Answers : C

3. My book has 32 pages. I've read 28 pages. How many pages are left to read?
A. 4                 C. 6
B. 5                 D. 7
Answer : A

4. What is the sum of 6 + 5?
A. 10               C. 12
B. 11               D. 13
Answer : B

5. What is the sum of 11 + 8?
A. 16               C. 18
B. 17               D. 19
Answer : D

6. Which adds up to 15?
A. 7 + 5           C. 8 + 8
B. 8 + 7           D. 9 + 4
Answer : B

7. What 3 coins add up to 25 cents?
A. 3 dimes
B. 2 dimes and 1 nickel
C. 2 pennies and 1 nickel
D. 2 nickels and 1 dime
Answer : B

8. How much is 7 tens and 8 ones?
A. 7.800          C. 78
B. 780             D. 7,8
Answers : C

9. How much is 5 tens and 6 ones?
A. 56               C. 560
B. 5,6              D. 5.600
Answer : A

10. Which 2 coins add up to 11 cents?
A. 2 nickels 
B. 1 dime and 1 nickel
C. 1 penny and 1 nickel
D. 1 dime and 1 penny

Answer : D

Artikel Terkait

Math Quiz Bee Questions And Answers For 1st Grade (First Grade)
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email