Monday, August 7, 2017

Math Quiz Bee Questions And Answers For grade 2

Math Quiz For 2nd Grade
Math Quiz Bee Questions And Answers For grade 2

1. 12 + 10 + 15 = …
A. 121015
B. 37
C. 127
D. 57
Answer : B

2. …. comes just before 218.
A. 217
B. 216
C. 215
D. 214
Answer : A

3.  Two hundred and five can be written as ….
A. 25
B. 250
C. 205
D. 2005
Answer : C

4. In 356, the place value of 5 is ….
A. Tens
B. Ones
C. Hundreds
D. Thousands
Answer : A


5. 534, 544, … , 564. The missing number in the pattern is ….
A. 545
B. 455
C. 574
D. 554
Answer : D

6. … is 300 more than 452.
Discuss
A. 152
B. 521
C. 752
D. 552
Answer : C

7. There are 3 apples in each basket. How many apples will be there in 6 baskets?
A. 18
B. 19
C. 8
D. 9
Answer : A

8. There are 4 sweets in one packet. How many sweets will be there in 7 packets?
A. 47
B. 74
C. 82
D. 28
Answer : B

9. Which one of the following is correct?
A. 5 + 3 = 10
B. 5*2 = 12
C. 3*4 = 7
D. 4 + 3 = 7
Answer : B

10. Jane bought 80 cherries. She put 8 cherries in each packet. How many packets did she use?
A. 5
B. 10
C. 20
D. 30
Answer : B

Happy learning and good luck!

Artikel Terkait

Math Quiz Bee Questions And Answers For grade 2
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email